dimarts, 11 de maig del 2010

FLORS DE VINYA






















4 comentaris:

  1. Hola!

    Per alguns blogs francesos he llegit que ara és època de collita de moltes flors silvestres per secar i després poder-ne fer infusions etc

    Em podríes aconssellar en cas de saber-ne alguna cosa o bé algún llibre que pugui agafar a la biblio?
    Sería una bona activitat per les nostres passejades al camp!!

    Petons

    ResponElimina
  2. Qué bonitas flores!! muchas me traen recuerdos de mi infancia :)

    Leí en el blog de Sabrina que no podías colocar mi botón (por cierto que si me has dejado el mensaje no lo he visto, lo siento!! ains, incumpliendo mi netiqueta :D ).

    Si quieres poner el botón en un post sólo copias todo el código de la cajita de texto y lo pegas en dónde lo quieras poner. Si lo quieres en la barra lateral, tienes que ponerlo dentro de una aplicación de HTML/Javascript.

    Si te sigue dando error dímelo ¿si?

    Petonetessssss

    ResponElimina
  3. Meni, voy a probarlo, a ver que tal.

    Sylvia, nosaltres collir només les medicinals, farigola, romaní, menta,sàlvia... Es deixen secar a l'aire en un lloc amb poca llum i airejat. Quan estan seques es posen en un pot de vidre. Una activitat xula és fer infusions solars. Es posa un got amb aigua al sol i les herbes dins, es deixen una, dues, tres hores, i a veure! També hem collit moltes flors per secar-les en una premsa però això per fer dibuixos, quadres, postals, etc. No tinc cap llibre específic, he anat agafant els que he trobat a la biblio. Ah, una altra cosa, les flors on hi van les abelles són comestibles. A les meves filles i a mi ens agraden especialment les de romaní i farigola. Vigileu sempre que siguin ecològiques!!! Petons!

    ResponElimina